Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Η ΚΕΔΕ ''ΑΡΠΑΞΕ'' ΤΣΙΑΜΟΥΛΟ…

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΤΟΥΛΗ…
Το έχουμε ξανά γράψει πως ο Τσιαμούλος κάνει σοβαρή και γόνιμη αντιπολίτευση στον Δήμο Τρίπολης χωρίς φαμφάρες και λαϊκισμούς. Πάντα εύστοχος και πάντα με προτάσεις. Για εμας δεν είναι καθόλου έκπληξη αν και σε διαφορετικό στρατόπεδο από αυτό του προέδρου της ΚΕΔΕ...
Γ.Πάτουλη τον επέλεξε για την επιτροπή Πολιτισμού και Αθλητισμού της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος

Επίσης έχουμε γράψει πως ο Νικόλας θα είναι η μεγάλη έκπληξη των δημοτικών εκλογών του 2019

Ολόκληρο το ΔΤ της ΚΕΔΕ

Νέο μέλος στην Επιτροπή Πολιτισμού και Αθλητισμού της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος ορίστηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Κος Νίκος Τσιαμούλος.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ συνεδρίασε στην Χίο στις 12 Ιουνίου 2017 και ύστερα από εισήγηση του Γενικού Διευθυντή της Ένωσης Κου Ευάγγελου Πάνου, αποφάσισε ομόφωνα προχωρήσει στον ορισμό του Κου Νίκου Τσιαμούλου στην Επιτροπή Πολιτισμού και Αθλητισμού για όλους τους Δήμους της χώρας.

 Η Επιτροπή συγκροτήθηκε και στελεχώθηκε το 2014 και αποτελείται από 21 αιρετά μέλη.Κατά διαστήματα, έχει ασχοληθεί για να καταρτιστεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταγραφής Πολιτιστικών και Αθλητικών Υποδομών και εκδηλώσεων κάθε Δήμου. Επίσης, έχει προχωρήσει σε ενέργειες καταγραφής της κατάστασης των δημοτικών αθλητικών υποδομών πανελλαδικά και αναζήτησης χρηματοδότησης. Επιπλέον, η Επιτροπή έχει ασχοληθεί με ζητήματα προγραμματισμού έργων, δράσεων και προγραμμάτων στο νέο ΕΣΠΑ.



 Η επιλογή του Κου Νίκου Τσιαμούλου σε μία τόσο σημαντική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος(ΚΕΔΕ), αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της αυτοδιοικητικής του προσφοράς και των ικανοτήτων του να διαχειριστεί ζητήματα που αφορούν τους κρίσιμους τομείς του πολιτισμού και του αθλητισμού για όλους τους Δήμους της Ελλάδας.