Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΕΜΠΛΟΚΗ ΚΑΫΜΕΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ NOOR1…

ΒΑΛΤΕ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!
ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΠ…
Οι συνομιλίες όμως μεταξύ του κ. Πηρούνια και άλλων αθλητικών παραγόντων με θέμα το Noor1 κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ όπου σε αυτές τις συνομυλίες εμπλέκεται και ο πρόεδρος του Αστέρα δηλαδή ο μεγαλοεπενδυτής της Τρίπολης κ.Καϋμενακης....


Τον Νοέμβριο του 2015, η  ΕΥΠ καταγράφει μια συνομιλία στην οποία εμφανίζεται ο δημοτικός σύμβουλος Πειραιά N.Πυρούνιας να δέχεται προτροπές από τον μεγαλομέτοχο του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Καϋμενάκη, ιδιοκτήτη παράλληλα της εταιρείας ''Akron Trade Transport'', η οποία ειδικεύεται στη μεταφορά πετρελαίου και εδρεύει λίγο έξω από το Ντουμπάι, να «κόψει τα αυτιά» σε μάρτυρα του Noor1.

Ειδικότερα, σε αυτή τη συνομιλία, ο κ. Καϋμενάκης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εκείνος ο Μανέτας (μάρτυρας στη δίκη του Noor-Οne) είναι όλη η ιστορία. Σου είπα βάλε πέντε παιδιά να του κόψουν τα αυτιά. Κόψτε του τα αυτιά για να μαρτυρήσουν».

Ωραίος ο μεγαλοεπενδυτής της Τρίπολης όπως μερικοί τον αποκαλούν. Να του κόψουν τα αυτιά θέλει

Όσο για τον Νίκο Πυρούνια κολλητός του νυν προέδρου του Αστέρα κ.Γιώργου Μποροβίλου που ως διαιτητής τότε είχε σφυρίξει αγώνα μπαράζ ανόδου του ΑΟ Μάνης που πρόεδρος ήταν ο κ.Πυρούνιας και είχε δώσει πέναλτι από το κέντρο!!!

Πάντως αυτή η υπόθεση μόλις άνοιξε και αναμένονται τεράστιες εξελίξεις!

Διαβάστε εδω